id: | 25886 |
---|---|
Title: | Технології виробництва кулінарної продукції = Тechnologies of culinary production |
Authors: | Семко Т.В., Пахомська О.В. |
Keywords: | технологія, кулінарна продукція, технологічний процес |
Date of publication: | 2020-12-30 16:53:46 |
Last changes: | 2020-12-30 16:53:46 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Вивчення дисципліни обумовлює розуміння та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25886 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25886.pdf Size : 390578 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|