The Repository of VTEI
id: 25886
Title: Технології виробництва кулінарної продукції = Тechnologies of culinary production
Authors: Семко Т.В., Пахомська О.В.
Keywords: технологія, кулінарна продукція, технологічний процес
Date of publication: 2020-12-30 16:53:46
Last changes: 2020-12-30 16:53:46
Year of publication: 2020
Summary: Вивчення дисципліни обумовлює розуміння та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25886
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 25886.pdf Size : 390578 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge