id: | 25890 |
---|---|
Title: | Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | хлібобулочні вироби, борошно, виробництво, дослідження |
Date of publication: | 2020-12-30 20:26:06 |
Last changes: | 2020-12-30 20:26:06 |
Year of publication: | 2019 |
Summary: | Досліджено асортиментний склад хлібобулочних виробів функціонального призначення. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25890 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. Т. 25, № 2. С. 276-283 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25890.pdf Size : 553212 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|