The Repository of VTEI
id: 25960
Title: Перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба підвищенної харчової цінності
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хлібобулочні вироби
Date of publication: 2021-01-09 20:56:04
Last changes: 2021-01-09 20:56:04
Year of publication: 2019
Summary: Досліджено перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба функціонального призначення
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25960
Publication type: Тези доповіді
Publication: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар.наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019р. Харків, 2019. С. 107-109.
In the collections: Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25960.pdf Size : 213356 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge