| id: | 25960 |
|---|---|
| Title: | Перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба підвищенної харчової цінності |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хлібобулочні вироби |
| Date of publication: | 2021-01-09 20:56:04 |
| Last changes: | 2021-01-09 20:56:04 |
| Year of publication: | 2019 |
| Summary: | Досліджено перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба функціонального призначення. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25960 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар.наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 трав. 2019р.). Харків, 2019. С. 107-109 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25960.pdf Size : 213356 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |