id: | 25973 |
---|---|
Title: | Перспективи розширення асортименту хліба та хлібобулочних виробів україни. |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | хлібобулочні вироби, енергетична цінність, харчові добавки, добова потреба. |
Date of publication: | 2021-01-09 23:13:42 |
Last changes: | 2021-01-09 23:13:42 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | В статті зазначено, що перспективним продуктом на базі якого можна формувати функціональні властивості, є хлібобулочні вироби. Хліб та хлібобулочні вироби є джерелом незамінних нутрієнтів для відновлення енергетичних затрат організму. Досліджено, що значна кількість способів збагачення хлібобулочних виробів дієтичними добавками ґрунтується на використання зернової, бобової та олійної сировини через гарну сумісність її складових з основними рецептурними компонентами хлібобулочних виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25973 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: матеріали VІIІ Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. С. 229-235 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25973.pdf Size : 375212 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|