| id: | 25974 |
|---|---|
| Title: | Їстівні квіти, як модний тренд сучасної кулінарії |
| Authors: | Пахомська О. В., Коваленко В. О. |
| Keywords: | кулінарія, результати дослідження, зацукровані квіти |
| Date of publication: | 2021-01-09 23:14:43 |
| Last changes: | 2021-01-09 23:14:43 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Досліджено, інноваційні підходи в ресторанному бізнесі. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25974 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р.). Вінниця, 2020. Вип. 86. С. 69-72 |
| In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25974.pdf Size : 188542 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |