The Repository of VTEI
id: 25974
Title: Їстівні квіти, як модний тренд сучасної кулінарії
Authors: Пахомська О.В., Коваленко В.О.
Keywords: кулінарія, результати дослідження, зацукровані квіти
Date of publication: 2021-01-09 23:14:43
Last changes: 2021-01-09 23:14:43
Year of publication: 2020
Summary: Досліджено, інноваційні підходи в ресторанному бізнесі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25974
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р.). Вінниця, 2020. Вип. 86. С. 69-72
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 25974.pdf Size : 188542 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge