id: | 25974 |
---|---|
Title: | Їстівні квіти, як модний тренд сучасної кулінарії |
Authors: | Пахомська О.В., Коваленко В.О. |
Keywords: | кулінарія, результати дослідження, зацукровані квіти |
Date of publication: | 2021-01-09 23:14:43 |
Last changes: | 2021-01-09 23:14:43 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Досліджено, інноваційні підходи в ресторанному бізнесі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25974 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р.). Вінниця, 2020. Вип. 86. С. 69-72 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25974.pdf Size : 188542 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|