The Repository of VTEI
id: 25975
Title: Розробка новітніх технологій хлібобулочних виробів
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки.
Date of publication: 2021-01-09 23:17:38
Last changes: 2021-01-09 23:17:38
Year of publication: 2020
Summary: Досліджено технологію хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці та дієтичними добавками.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25975
Publication type: Тези доповіді
Publication: Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали І Міжнар наук.-практ. інтернет-конф.- Прага :Oktan Print s.r.o., 2020. С. 116.
In the collections: Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25975.pdf Size : 781904 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge