id: | 25975 |
---|---|
Title: | Розробка новітніх технологій хлібобулочних виробів |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки. |
Date of publication: | 2021-01-09 23:17:38 |
Last changes: | 2021-01-09 23:17:38 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Досліджено технологію хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці та дієтичними добавками. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25975 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали І Міжнар наук.-практ. інтернет-конф.- Прага :Oktan Print s.r.o., 2020. С. 116. |
In the collections: | Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25975.pdf Size : 781904 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|