| id: | 25975 |
|---|---|
| Title: | Розробка новітніх технологій хлібобулочних виробів |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки |
| Date of publication: | 2021-01-09 23:17:38 |
| Last changes: | 2021-01-09 23:17:38 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Досліджено технологію хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці та дієтичними добавками. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25975 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали І Міжнар наук.-практ. інтернет-конф.- Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. С. 116. |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25975.pdf Size : 781904 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |