id: | 25977 |
---|---|
Title: | Інновації у виробництві кондитерських виробів |
Authors: | Янчук І.І., Пахомська О.В. |
Keywords: | кондитерські вироби, дослідження, інновації, споживання |
Date of publication: | 2021-01-09 23:32:33 |
Last changes: | 2021-01-09 23:32:33 |
Year of publication: | 2019 |
Summary: | Досліджено сучасні інновації у виробництві кондитерськиї виробів |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25977 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів: матеріали І регіональної наук.-практ. конф. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 30-33 |
In the collections: | Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25977.pdf Size : 1092163 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|