The Repository of VTEI
id: 25977
Title: Інновації у виробництві кондитерських виробів
Authors: Янчук І.І., Пахомська О.В.
Keywords: кондитерські вироби, дослідження, інновації, споживання
Date of publication: 2021-01-09 23:32:33
Last changes: 2021-01-09 23:32:33
Year of publication: 2019
Summary: Досліджено сучасні інновації у виробництві кондитерськиї виробів
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25977
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів: матеріали І регіональної наук.-практ. конф. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 30-33
In the collections: Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25977.pdf Size : 1092163 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge