| id: | 25978 |
|---|---|
| Title: | Сучасні технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна пшениці та дієтичних добавок |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки |
| Date of publication: | 2021-01-10 21:25:54 |
| Last changes: | 2021-01-10 21:25:54 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Досліджено сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів функіцонального призначення. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25978 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. Львів : Растр-7, 2020. С.143-144 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25978.pdf Size : 443970 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |