The Repository of VTEI
id: 25978
Title: Сучасні технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна пшениці та дієтичних добавок
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки.
Date of publication: 2021-01-10 21:25:54
Last changes: 2021-01-10 21:25:54
Year of publication: 2020
Summary: Досліджено сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів функіонального призначення
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25978
Publication type: Тези доповіді
Publication: Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення: матеріали міжнар. конф.: тези доповідей. Львів : Видавництво «Растр-7, 2020. С.143-144.
In the collections: Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25978.pdf Size : 443970 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge