The Repository of VTEI
id: 25981
Title: Актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції
Authors: Пахомська О.В., Терещук А.С.
Keywords: молочні продукти, продовольчі ринки, якість харчування
Date of publication: 2021-01-10 21:31:51
Last changes: 2021-01-10 21:31:51
Year of publication: 2020
Summary: Досліджено актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25981
Publication type: Тези доповіді
Publication: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. Мелітополь, 2020. С. 204-206
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25981.pdf Size : 945734 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge