| id: | 25997 |
|---|---|
| Title: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production |
| Authors: | Мазуркевич І. О. |
| Keywords: | економіка, управління, харчові виробництва |
| Date of publication: | 2021-01-10 22:10:40 |
| Last changes: | 2021-01-10 22:10:40 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Робоча програма дисципліни "Економіка і управління харчових виробництв" є важливою складовою підготовки фахівців в сфері харчових технологій та підготовлено відповідно до освітньої програми підготовки студентів галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальності 181 "Харчові технології". |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25997 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25997.pdf Size : 774138 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |