| id: | 25998 |
|---|---|
| Title: | Менеджмент готелів і ресторанів = Нotel and restaurant managements |
| Authors: | Мазуркевич І. О., Рябенька М. О. |
| Keywords: | менеджмент, підприємства готельного і ресторанного бізнесу |
| Date of publication: | 2021-01-10 22:11:36 |
| Last changes: | 2021-01-10 22:11:36 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Курсова робота дисципліни «Менеджмент готелів і ресторанів» передбачається навчальним планом галузі знань 24 «Сфера обслуговування». Метою курсової роботи є осмислення сучасних проблем управлінської діяльності на підприємствах готельного та ресторанного господарства, формування умінь та навичок науково-теоретичного аналізу фахової літератури, фінансово-економічної оцінки діяльності суб’єктів господарювання, розробки науково обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення менеджменту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25998 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до викон. курс. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 38 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25998.pdf Size : 398276 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |