| id: | 26002 |
|---|---|
| Title: | Теоретичні аспекти культури обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства |
| Authors: | Мазуркевич І. О., Лук'янець А. В. |
| Keywords: | культура обслуговування, заклад готельно-ресторанного господарства, готельно-ресторанний бізнес, якість послуг |
| Date of publication: | 2021-01-10 22:13:59 |
| Last changes: | 2021-01-10 22:13:59 |
| Year of publication: | 2018 |
| Summary: | Статтю присвячено вивченню та узагальненню наявних підходів до визначення сутності поняття «культура обслуговування» у закладах готельно-ресторанного господарства. Визначено основні характерні ознаки, що притаманні культурі обслуговування на підприємствах індустрії гостинності. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26002 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. 2018. Вип. 6. С. 143-146 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26002.pdf Size : 402987 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |