| id: | 26006 |
|---|---|
| Title: | HR-менеджмент готелів і ресторанів = HR-management of hotels and restaurants |
| Authors: | Мазуркевич І. О., Антонюк К. Г. |
| Keywords: | менеджмент, персонал, управління |
| Date of publication: | 2021-01-10 22:30:15 |
| Last changes: | 2021-01-10 22:30:15 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Дисципліна HR-менеджмент готелів і ресторанів (HR-management of hotels and restaurants) є вибірковою. Метою вивчення дисципліни є засвоєння студентами сутності й особливостей управління персоналом; закладення основи знань та навичок практичного застосування прийомів і методів формування кадрової стратегії, планування, розвитку оцінювання та мотивації і стимулювання персоналу, регулювання трудової діяльності та управління робочим часом працівників; налагодження соціального партнерства, ефективне управління трудовими ресурсами. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26006 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26006.pdf Size : 319030 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |