id: | 26007 |
---|---|
Title: | Особливості управління підприємствами ресторанного господарства |
Authors: | Мазуркевич І.О. |
Keywords: | управління, процесний підхід, системний підхід, процесно-функціональний підхід, ресторанний бізнес |
Date of publication: | 2021-01-10 22:33:11 |
Last changes: | 2021-01-10 22:33:11 |
Year of publication: | 2016 |
Summary: | Дана стаття присвячена вивченню сутності та значенню процесу управління на підприємствах ресторанного господарства в контексті забезпечення ефективності діяльності індустрії гостинності. На основі узагальнення існуючих підходів вітчизняних та закордонних науковців сформовано визначення управління закладами ресторанного господарства на основі застосування процесно-функціонального підходу, що дозволяє врахувати специфічні характеристики господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26007 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Інфраструктура ринку. 2016. Вип. 2. С. 165-168 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26007.pdf Size : 153072 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|