The Repository of VTEI
id: 26016
Title: Молекулярня гастрономія, або кухня на рівні молекул
Authors: Пахомська О.В., Юркова А.О.
Keywords: молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії
Date of publication: 2021-01-11 11:11:25
Last changes: 2021-01-11 11:11:25
Year of publication: 2020
Summary: В тезах висвітлено питання впровадження молекулярної технології в закладах ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26016
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р. Вінниця. 2020. Вип. 86. С. 187-188
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26016.pdf Size : 182432 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge