The Repository of VTEI
id: 26027
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів)
Authors: Кругліков Д.Б.
Keywords: заклад ресторанного господарства, японська кухня, технологія приготування суші, біосоус
Date of publication: 2021-01-11 11:30:30
Last changes: 2021-01-11 11:30:30
Year of publication: 2020
Summary: В проєкті досліджено ресторан японської кухні та суші-бар та провадження в ньому новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26027
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с.
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26027.jpg Size : 193675 byte Format : Image jpg Access : For all

Enlarge