The Repository of VTEI
id: 26044
Title: Технології інноваційних харчових продуктів = Technologies of innovative food products
Authors: Семко Т.В.
Keywords: інновації, технології, продукти, безпечність, якість, устаткування, контроль
Date of publication: 2021-01-11 15:59:41
Last changes: 2021-01-11 15:59:41
Year of publication: 2020
Summary: В переліку компонент ОП дисципліна "Технології інноваційних харчових продуктів" по коду ОК4, являється обов’язковою. Згідно освітньої програми компетентності що формує навчальна дисципліна "Технології інноваційних харчових продуктів" у здобувачів вищої освіти полягає в системі знань щодо застосування інноваційних харчових технологій, сучасних інгредієнтів, напівфабрикатів, устаткування, методів контролю й оцінювання рівня якості нових розробок.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26044
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 30 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26044.pdf Size : 364118 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge