id: | 26046 |
---|---|
Title: | Концепції і ресторанний креатив = Сoncepts and restaurant creativity |
Authors: | Семко Т.В. |
Keywords: | ресторани, фаст-фуди, кафе, концепція, логістика, менеджмент |
Date of publication: | 2021-01-11 16:01:46 |
Last changes: | 2021-01-11 16:01:46 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Самостійна робота з дисципліни «Концепції і ресторанний креатив / Concepts and restaurant creativity» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції та лабораторні роботи, на яких розглядаються базові та проблемні положення дисципліни. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26046 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 37 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26046.pdf Size : 340918 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|