id: | 26059 |
---|---|
Title: | Крафтова технологія сирокопчених ковбас |
Authors: | Семко Т.В., Власенко І.Г. |
Keywords: | технологія, сирокопчені ковбаси, стартові культури, функціональне призначення, нітрит натрію, мікроорганізми |
Date of publication: | 2021-01-11 16:48:44 |
Last changes: | 2021-01-11 16:48:44 |
Year of publication: | 2019 |
Summary: | Обґрунтовано доцільність використання мікроорганізмів із пробіотичними властивостями та препарату нізин замість нітриту натрію в крафтових технологіях сирокопчених ковбас. Отримані зразки ковбасних виробів відповідали вимогам стандарту за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26059 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Товари і ринки. 2019. № 2(30). С. 98-107 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26059.pdf Size : 453000 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|