id: | 26065 |
---|---|
Title: | Безпечність продукції по принципам НАССР |
Authors: | Семко Т.В. |
Keywords: | ХАССР-система безпеки харчових продуктів, пест-контроль, ризики, ІСО, група по харчовій безпеці |
Date of publication: | 2021-01-11 16:58:02 |
Last changes: | 2021-01-11 16:58:02 |
Year of publication: | 2018 |
Summary: | Стаття допомагає в розробці та використанні системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової галузі. Також, враховуючи поширеність в Україні систем управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 в статті наводяться приклади реалізації принципів НАССР в рамках ДСТУ ISO 22000:2007, враховуючи процес гармонізації вітчизняного законодавства з нормами та правилами Європейського Союзу, значна увага приділяється окремим вимогам ЄС щодо гігієни та безпечності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26065 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Логос. Мистецтво наукової думки. 2018. Вип. №1. С. 152-155 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26065.pdf Size : 195573 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|