id: | 26076 |
---|---|
Title: | Новітні технології обробки молока |
Authors: | Семко Т.В. |
Keywords: | обробка, виробництво, промисловість, сичужний сир, індустріальне молоко, бактофуга |
Date of publication: | 2021-01-11 17:22:06 |
Last changes: | 2021-01-11 17:22:06 |
Year of publication: | 2017 |
Summary: | У статті викладено використання мембранних пастеризаційних методів обробки молока (ultra- і microfiltration– separation межі тиску 0.1.). Проблема обробки є вирішальною в заготівлі індустріального молока. ЇЇ вирішенням є використання новітніх технологій для виробництва сиру. Воно полягає в ультра високотемпературній обробці сировини при новітніх технологіях використання матеріалів (SCHREIBER і HUBER). Ця екстремальна термічна обробка була доведена для інактивованих бактерійних концентратів або бактофуг, які виробляються шляхом очистки від бактерій – бактофугату. Непрямий процес УВТ та ВТ обробки менш інтенсивний для знезараження мікроорганізмів, тому що потрібно підігрівати, пастеризувати з безперебійним процесом УВТ. Таке визначення для обробки індустріального молока є актуальним сьогодні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26076 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Науковий вісник Львівського ветеринарної медицини та біотехнологій університету ім. Гжицького. 2017. Т. 19, № 80. С. 140-143 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26076.pdf Size : 275285 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|