id: | 26078 |
---|---|
Title: | Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами |
Authors: | Поліщук Г.Є., Семко Т.В. |
Keywords: | суміші, морозиво, кріоскопічна температура сироп стабілізатор |
Date of publication: | 2021-01-11 23:40:31 |
Last changes: | 2021-01-11 23:40:31 |
Year of publication: | 2015 |
Summary: | В статті науково уточнено та модифіковано розрахунковий метод визначення точки замерзання сумішей морозива за еквівалент сахарози, що дозволить корегувати рецептурний склад морозива з більшою точністю. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26078 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. 2015. № 1(89), Т. 2. С. 109-116 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26078.pdf Size : 624023 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|