The Repository of VTEI
id: 26078
Title: Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами
Authors: Поліщук Г.Є., Семко Т.В.
Keywords: суміші, морозиво, кріоскопічна температура сироп стабілізатор
Date of publication: 2021-01-11 23:40:31
Last changes: 2021-01-11 23:40:31
Year of publication: 2015
Summary: В статті науково уточнено та модифіковано розрахунковий метод визначення точки замерзання сумішей морозива за еквівалент сахарози, що дозволить корегувати рецептурний склад морозива з більшою точністю.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26078
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. 2015. № 1(89), Т. 2. С. 109-116
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26078.pdf Size : 624023 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge