id: | 26084 |
---|---|
Title: | Арт-візаж. Мистецтво дизайну та декорування страв |
Authors: | Булейко О.В., Пахомська О.В. |
Keywords: | карвінг, арт-дизайн, декорування страв |
Date of publication: | 2021-01-12 10:13:16 |
Last changes: | 2021-01-12 10:13:16 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | В тезах досліджено, що презентація та декорування страв і кулінарних виробів є надзвичайно важливим з точки зору як естетичності страви так і невід’ємною маркетинговою складовою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26084 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: зб. матер. ІІ Міжвуз.наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15 груд. 2020 р. Вінниця, 2020. С. 116-117 |
In the collections: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26084.pdf Size : 729756 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|