id: | 26113 |
---|---|
Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан кавказької кухні та чебуречна. Інноваційні технології борошняних кулінарних виробів) |
Authors: | Мудрик В.В. |
Keywords: | ресторанне господарство, комплексний заклад |
Date of publication: | 2021-01-12 13:25:08 |
Last changes: | 2021-01-12 13:25:08 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | В проєкті розкрито основні етапи розвитку ресторанного господарства в м. Київ. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26113 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 65 с. |
In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26113.jpg Size : 178788 byte Format : Image jpg Access : For all | |
|