The Repository of VTEI
id: 26113
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан кавказької кухні та чебуречна. Інноваційні технології борошняних кулінарних виробів)
Authors: Мудрик В.В.
Keywords: ресторанне господарство, комплексний заклад
Date of publication: 2021-01-12 13:25:08
Last changes: 2021-01-12 13:25:08
Year of publication: 2020
Summary: В проєкті розкрито основні етапи розвитку ресторанного господарства в м. Київ.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26113
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 65 с.
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26113.jpg Size : 178788 byte Format : Image jpg Access : For all

Enlarge