The Repository of VTEI
id: 26135
Title: Особливості розвитку кейтерингових послуг в Україні
Authors: Мазуркевич І. О.
Keywords: ресторанний бізнес, кейтеринг, ринок кейтерингових послуг
Date of publication: 2021-01-12 20:27:46
Last changes: 2021-01-12 20:27:46
Year of publication: 2016
Summary: Дана стаття присвячена особливостям становлення та розвитку ринку кейтерингових послуг в Україні. Сформовано коло проблем, що стримують розвиток кейтерингу в Україні, а також вказано перспективи його розвитку з урахуванням досвіду інших країн.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26135
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 18-20 трав. 2016 р. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2016. Ч. 2. С. 246-252
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26135.pdf Size : 427108 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge