The Repository of VTEI
id: 26147
Title: Технологія продукції ресторанного господарства
Authors: Власенко В.В., Семко Т.В., Криворук В.М., Іваніщева О.А.
Keywords: технологія, рецептура, меню, лабораторна робота, вимоги, показники
Date of publication: 2021-01-13 09:43:26
Last changes: 2021-01-13 09:43:26
Year of publication: 2018
Summary: У підручнику надано загальні принципи виробництва, реалізації, діагностики продукції ресторанного господарства, технології як цілісної технологічної системи, спрямованої на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26147
Publication type: Практикум
Publication: : лаб. практ. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 248 с.
In the collections: Навчальні посібники/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26147.pdf Size : 1974454 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge