id: | 26154 |
---|---|
Title: | Вибір цукрозамінника як чинника розширення асортименту та конкурентноспроможності діабетичних кондитерських виробів |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | цукрозамінник, діабет, стевія, нутрієнти, кондитерські вироби, технологія |
Date of publication: | 2021-01-13 11:38:19 |
Last changes: | 2021-01-13 11:38:19 |
Year of publication: | 2016 |
Summary: | Досліджено можливості застосування цукрозамінників при виробництві кондитерських виробів діабетичного призначення, розглянуто властивості стевії як оптиманого цукрозамінника, особливості її впровадження у рецептури кондитерських виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26154 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Конкурентоспроможність підприємств в умовах трансформаційних процесів в економіці України : зб. матеріалів міжвуз. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених, м. Харків, 16 листоп. 2016 р. Харків, 2016. С.147-149 |
In the collections: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26154.pdf Size : 881349 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|