The Repository of VTEI
id: 26160
Title: Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Authors: Фіалковська Л.В.
Keywords: якість, управління, безпечність
Date of publication: 2021-01-13 11:47:57
Last changes: 2021-01-13 11:47:57
Year of publication: 2020
Summary: Мета лабораторних занять з дисципліни "Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів" − це засвоєння методів та прийомів техно-хімічного контролю й управління якістю і безпекою продукції харчової галузі на основі діючих нормативно-технічних документів з дотриманням норм і правил промислово-технологічного та санітарно-гігієнічного забезпечення.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26160
Publication type: Завдання до практичних занять
Publication: : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 73 с.
In the collections: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26160.pdf Size : 782463 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge