The Repository of VTEI
id: 26161
Title: Технологічні особливості формування функціональних властивостей борошняних страв
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: технологія, функціональні продукти, інновації, гарбуз, лазанья, показники якості
Date of publication: 2021-01-13 11:49:58
Last changes: 2021-01-13 11:49:58
Year of publication: 2020
Summary: У статті досліджено особливості застосування функціональних інгредієнтів з метою розробки інноваційних технологій борошняних страв як джерела важливих дефіцитних нутрієнтів. Обґрунтовано доцільність використання гарбузового пюре як функціонального інгредієнта. Представлено розробку технологічної документації на удосконалену борошняну страву італійської кухні на прикладі лазаньї Болоньєзе.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26161
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Менеджмент ХХІ століття: сучасні моделі, стратегії, технології : зб. наук. пр. VІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 8 жовт. 2020. Вінниця, 2020. Ч. 2. С. 704-714
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26161.pdf Size : 882105 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge