id: | 26162 |
---|---|
Title: | Сироваріння як перспективний напрямок гастротуризму на Вінниччині |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | гастротуризм, сироваріння, сировина, Вінниччина, крафтові технології, туристичний ринок |
Date of publication: | 2021-01-13 11:52:41 |
Last changes: | 2021-01-13 11:52:41 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | У тезах представлено дослідження сучасного стану сироваріння на Вінниччині, його можливостей для розвитку сирного туризму в регіоні, визначення перспективних напрямків розвитку з метою створення конкурентоспроможного продукту на внутрішньому туристичному ринку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26162 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 2020. Харків, 2020. С. 135-137 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26162.pdf Size : 409528 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|