id: | 26171 |
---|---|
Title: | Інновації у виробництві твердих сирів |
Authors: | Власенко І.Г., Семко Т.В., Гирич С.В. |
Keywords: | сир, технологія, виробництво, закваски, штами, інгредієнти, бактофуга, показники, мікробіальні препарати |
Date of publication: | 2021-01-13 12:16:01 |
Last changes: | 2021-01-13 12:16:01 |
Year of publication: | 2018 |
Summary: | В монографії розглянуто основні інноваційні процеси виробництва твердих сирів з використанням високотемпературної обробки молока – сировини для безпечності та якості продукції. Проведено аналіз методів математичного моделювання технологічного процесу ітенсифікації посолки сиру. Математичний опис процесу виробництва сиру дозволяє всебічно дослідити вплив визначених технологічних факторів на вологість і рівень протеолізу білків у готовому продукті. Розглянуто технологічну схему приймання та високотемпературної обробки молока для виробництва сиру. Експериментально доведено суттєве зниження мікробіологчічної забрудненості сировини та готового сиру при дії високотемпературної (ВТ) обробки. Для підтвердження наукової гіпотези високотемпературної обробки використали експериментальну установку високотемпературного пароконтактного оброблення. Проведено нормативно-технологічні розрахунки та оптимізацію процесів. Видання призначено для інженерів, технологів та механіків молокопереробних виробництв, наукових співробітників, студентів, магістрів та аспірантів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26171 |
Publication type: | Монографія (видана в Україні) |
Publication: | : монографія. Вінниця : РВВ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 144 с. |
In the collections: | Монографії/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26171.pdf Size : 2619966 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|