id: | 26173 |
---|---|
Title: | Організація роботи сомельє = Organization of sommelier |
Authors: | Чорна Н.М., Іваніщева О.А. |
Keywords: | сомельє, вино, алкогольні напої, організація, технологічний процес, терруар |
Date of publication: | 2021-01-13 12:47:38 |
Last changes: | 2021-01-13 12:47:38 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Дисципліна "Організація роботи сомельє" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на набуття здобувачами вищої освіти теоретичних та практичних знань щодо нових тенденцій в обслуговуванні споживачів, особливостей організації роботи сомельє; отримання навичок роботи та їх застосування на підприємствах ресторанного бізнесу. Дисципліна спрямована на отримання знань з формування винної карти підприємства, опанування правил добору винного погребу, впровадження нових методів обслуговування споживачів тощо. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26173 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 21 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26173.pdf Size : 333183 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|