The Repository of VTEI
id: 26175
Title: Етнічні кухні = Ethnic cuisines
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: кулінарія, технологія, етнічні кухні, клімат, сировина, асортимент
Date of publication: 2021-01-13 12:48:57
Last changes: 2021-01-13 12:48:57
Year of publication: 2020
Summary: Дисципліна «Етнічні кухні» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на опанування етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26175
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 27 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26175.pdf Size : 405023 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge