The Repository of VTEI
id: 26194
Title: Формування функціональних властивостей м’яких сирів на основі кориці
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: м’які сири, моцарела, функціональні компоненти, нутрієнти, технологічний процес, кориця, діабет
Date of publication: 2021-01-13 15:44:57
Last changes: 2021-01-13 15:44:57
Year of publication: 2017
Summary: В статті запропоновано шляхи формування функціональних властивостей м’яких сирів, обґрунтовано доцільність використання кориці як функціонального інгредієнту у їх складі, зокрема у моцарелі. Узагальнено технологічні особливості виготовлення м’яких сирів. Визначено роль кориці у профілактиці та лікуванні діабету. Проаналізовано наукові дослідження щодо впливу кориці на стан хворих діабетом. Доповнено та систематизовано теоретичну базу, яка необхідна для впровадження кориці у процес виробництва моцарели. Розроблено рекомендації щодо вживання кориці як лікувального компоненту у складі моцарели.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26194
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Молодий вчений. 2017. № 4 (44). С. 537-540
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26194.pdf Size : 379443 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge