The Repository of VTEI
id: 26206
Title: Формування функціональних властивостей кулінарної продукції з авокадо
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: функціональні продукти, авокадо, оздоровче харчування, харчова цінність, ламінарія, кунжутна олія, показники якості
Date of publication: 2021-01-13 17:04:10
Last changes: 2021-01-13 17:04:10
Year of publication: 2017
Summary: У статті досліджено можливості удосконалення якості продукції з авокадо, її споживчі властивості та якісні сировини. Розроблено три нові страви з авокадо шляхом заміни деяких традиційних інгредієнтів на продукти, що мають виражені лікувально-профілактичні властивості, введення додаткових інгредієнтів та використання інноваційних способів кулінарної обробки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26206
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Scientific letters of Academic Society of Michal Baludansky. 2017. Vol. 4, № 6. Р. 88-90
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26206.pdf Size : 2005002 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge