id: | 26209 |
---|---|
Title: | Дослідження шляхів оптимізації нутрієнтного складу страв з гарбуза |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | технологія, інновації, гарбуз, функціональні продукти, властивості, показники якості, шрот, імбир, мед, кокосове молоко |
Date of publication: | 2021-01-13 19:46:02 |
Last changes: | 2021-01-13 19:46:02 |
Year of publication: | 2019 |
Summary: | У статті досліджено харчову та біологічну цінність страв із гарбуза; виявлено особливості технології приготування страв із гарбуза; обґрунтовано необхідність впровадження інноваційних технологій гарбузових страв; проведено аналіз діючих технологій страв із гарбуза; визначено структурно-механічні, фізико-хімічні, функціональні та технологічні показники розроблених страв із гарбуза; розроблено технологічну документацію на нові страви; дано порівняльну характеристику розроблених страв із гарбуза зі стравами-аналогами. Для удосконалення діючих рецептур страв з гарбуза у роботі запропоновано додати такі інгредієнти: пшоно з медом, імбир та кокосове молоко, шрот з вівса, гарбузове насіння. Результатами дослідження є створення нових кулінарних виробів з гарбуза на основі страв-аналогів, розробка технологічної документації. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26209 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Молодий вчений. 2019. № 4 (68). С. 192-195 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26209.pdf Size : 1355343 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|