The Repository of VTEI
id: 26209
Title: Дослідження шляхів оптимізації нутрієнтного складу страв з гарбуза
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: технологія, інновації, гарбуз, функціональні продукти, властивості, показники якості, шрот, імбир, мед, кокосове молоко
Date of publication: 2021-01-13 19:46:02
Last changes: 2021-01-13 19:46:02
Year of publication: 2019
Summary: У статті досліджено харчову та біологічну цінність страв із гарбуза; виявлено особливості технології приготування страв із гарбуза; обґрунтовано необхідність впровадження інноваційних технологій гарбузових страв; проведено аналіз діючих технологій страв із гарбуза; визначено структурно-механічні, фізико-хімічні, функціональні та технологічні показники розроблених страв із гарбуза; розроблено технологічну документацію на нові страви; дано порівняльну характеристику розроблених страв із гарбуза зі стравами-аналогами. Для удосконалення діючих рецептур страв з гарбуза у роботі запропоновано додати такі інгредієнти: пшоно з медом, імбир та кокосове молоко, шрот з вівса, гарбузове насіння. Результатами дослідження є створення нових кулінарних виробів з гарбуза на основі страв-аналогів, розробка технологічної документації.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26209
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Молодий вчений. 2019. № 4 (68). С. 192-195
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26209.pdf Size : 1355343 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge