The Repository of VTEI
id: 26215
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан італійської кухні і піцерія в зоні відпочинку на березі Дніпра з впровадженням новітніх технологій соусів)
Authors: Кучерява М.О.
Keywords: ресторанне господарства, технології приготування соусів, італійська кухня
Date of publication: 2021-01-14 15:01:58
Last changes: 2021-01-14 15:01:58
Year of publication: 2020
Summary: об'єкт дослідження - ресторан італійської кухні та піцерія в зоні відпочинку на березі Дніпра з впровадженням новітніх технологій приготування соусів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26215
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с.
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26215.jpg Size : 186202 byte Format : Image jpg Access : For all

Enlarge