id: | 26655 |
---|---|
Title: | Ресторанна справа |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | ресторанна справа, заклади ресторанного господарства, виробництво, обслуговування, інноваційні методи |
Date of publication: | 2021-02-08 09:27:07 |
Last changes: | 2021-02-08 09:27:07 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Завдання до практичних занять розроблені відповідно до затверджених навчальних планів Вінницького торговельно-економічного інституту (КНТЕУ) і робочої програми дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти «бакалавр» галузей знань 24 «Сфера обслуговування» та 07 «Управління та адміністрування». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26655 |
Publication type: | Завдання до практичних занять |
Publication: | : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 114 с. |
In the collections: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26655.pdf Size : 1074894 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|