| id: | 26752 |
|---|---|
| Title: | Впровадження сучасних форм стимулювання праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (за матеріалами кав'ярні «ЖеТо» (ФОП Гришаєв А.Л.) |
| Authors: | Іванюк Т. А. |
| Keywords: | стимулювання праці, персонал, готельно-ресторанне господарства, кав'ярня «ЖеТо» |
| Date of publication: | 2021-02-18 09:49:33 |
| Last changes: | 2021-02-18 09:49:33 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | У роботі проаналізовано зміст поняття "стимулювання праці", розкрито особливості стимулювання праці персоналу закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано методи стимулювання праці працівників кав`ярні «ЖеТо», запропоновано впровадження сучасних форм стимулювання праці в аналізованому закладі. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26752 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26752.pdf Size : 343144 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |