| id: | 26752 | 
|---|---|
| Title: | Впровадження сучасних форм стимулювання праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (за матеріалами кав'ярні «ЖеТо» (ФОП Гришаєв А.Л.) | 
| Authors: | Іванюк Т. А. | 
| Keywords: | стимулювання праці, персонал, готельно-ресторанне господарства, кав'ярня «ЖеТо» | 
| Date of publication: | 2021-02-18 09:49:33 | 
| Last changes: | 2021-02-18 09:49:33 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | У роботі проаналізовано зміст поняття "стимулювання праці", розкрито особливості стимулювання праці персоналу закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано методи стимулювання праці працівників кав`ярні «ЖеТо», запропоновано впровадження сучасних форм стимулювання праці в аналізованому закладі. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26752 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26752.pdf Size : 343144 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |