| id: | 26755 |
|---|---|
| Title: | Перспективи розвитку розважальної складової в готельно-ресторанному сервісі (за матеріалами пабу «Art Pub Beer&Blues» (ФОП Добрий В.А.)) |
| Authors: | Дяченко О. В. |
| Keywords: | розважальні послуги, готельно-ресторанний сервіс, паб «Art Pub Beer&Blues» |
| Date of publication: | 2021-02-18 09:52:43 |
| Last changes: | 2021-02-18 09:52:43 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | У роботі розкрито зміст розважальних послуг, окреслено їх місце у діяльності закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано розважальну складову діяльності пабу «Art Pub Beer&Blues», запропоновано шляхи її розвитку заради залучення більшої кількості відвідувачів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26755 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26755.pdf Size : 502137 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |