| id: | 26762 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології хлібобулочних виробів з цільнозернового борошна зі спельти (полби) (за матеріалами кондитерського цеху акціонерного товариства "Українська залізниця" регіональна філія "Південно-західна залізниця» виробничий підрозділ локомотивне депо" | 
| Authors: | Комарніцька А. В. | 
| Keywords: | хлібобулочні вироби, спельта, насіння чіа, інноваційні методи, технологічна схема | 
| Date of publication: | 2021-02-18 09:57:39 | 
| Last changes: | 2021-02-18 09:57:39 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | У роботі досліджено хімічні та технологічні властивості зерна спельти (полби) та його характеристики при випіканні хлібобулочних виробів. Був проаналізований хімічний склад спельти (полби) та порівняний з показниками пшениці, як основного виду сировини для виробництва хлібобулочних виробів. Були досліджені технології виробництва цільнозернового хліба зі спельти (полби) та проведена робота з розробки технології випікання цільнозернового хліба зі спельти (полби) з додаванням насіння чіа. Розглянуто необхідне обладнання для налагодження виробництва даного виду продукції та проведені розрахунки необхідних потужностей виробництва. Розглянуті та інтегровані у виробничий процес кондитерського цеху акціонерного товариства "Українська залізниця" методів санітарно-гігієнічної, екологічної та виробничої безпеки. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26762 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 52с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26762.pdf Size : 187826 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |