The Repository of VTEI
id: 26763
Title: Удосконалення технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання, покращення якості продукції: кваліфікаційна робота: 181 "Харчові технології"
Authors: Килимчук Д.С.
Keywords: хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання, технологія, крохмаль, пористість, формостійкість, вологість, кислотність
Date of publication: 2021-02-18 09:59:09
Last changes: 2021-02-18 09:59:09
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання. Проаналізовано ринок хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів в Україні та сучасні наукові дослідження у галузі хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів.
Обґрунтовано доцільність використання модифікованного крохмалю в технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання.
Встановлено позитивний вплив використання модифікованого крохмалю призводило до зниження пластичних властивостей і збільшення пружних властивостей, у порівнянні зі зразками на картопляному крохмалі.
Розроблено технологію одержання хлібобулочних виробів відкладеної випічки з використанням модифікованого крохмалю.
Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники виробів випечених після заморожування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26763
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 49 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26763.pdf Size : 184905 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge