The Repository of VTEI
id: 26764
Title: Інновації в організації обслуговування студентів харчуванням за місцем навчання: кваліфікаційна робота: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Черниш А.М.
Keywords: обслуговування, харчування студентів, шведська лінія, ланч бокси, кейтеринг
Date of publication: 2021-02-18 09:59:52
Last changes: 2021-02-18 09:59:52
Year of publication: 2021
Summary: В роботі визначено сутність, методи та форми обслуговування студентів харчуванням. Описано особливості організації харчування студентів за місцем навчання. Проаналізовано організаційно-економічну характеристику їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено оцінку процесу обслуговування студентів харчуванням у досліджуваній їдальні. Розроблено інноваційні засоби в організації обслуговування студентів харчуванням у їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено розрахунок ефективності запропонованих заходів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26764
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 44 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26764.pdf Size : 168590 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge