The Repository of VTEI
id: 26781
Title: Наукове обґрунтування та розроблення інноваційних технологій страв з морської риби
Authors: Шмигельська К.С.
Keywords: Морська риба, філе риби, тріска, обладнання, площа, охорона праці, інновації, технологічна схема, інжиніринг.
Date of publication: 2021-02-23 10:19:04
Last changes: 2021-02-23 10:19:04
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»
виконана на тему: «Наукове обґрунтування та розроблення інноваційних
технологій страв з морської риби» за матеріалами кафе «Кінто» (ФОП
Випірайленко О.Ю.).
В даний час морська риба користується великим попитом. Люди все
більше почали піклуватись про своє здоров’я, обираючи для харчування
рибу, тому що в ній міститься багато білка, йоду, макро- та мікроелементів,
що висвітлено у першому розділі роботи.
Враховуючи технологічний процес виготовлення страв з морської
риби, у роботі описано методи дослідження, розроблено інноваційну
технологію приготування страви «Риба по-поморськи», підібрано обладнання
для забезпечення технологічного процесу приготування страв з морської
риби, розраховано площу приміщення рибного цеху.
Проаналізовано вимоги щодо санітарно-гігієнічного забезпечення
підприємства кафе «Кінто» для приготування страв з морської риби,
перераховано заходи з охорони праці, також було внесено пропозиції щодо
удосконалення виробничого процесу в кафе «Кінто».
В роботі міститься 4 таблиці, 1 рисунок, 40 літературних джерел, 8
сторінок додатків
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26781
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця: Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 41 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26781.pdf Size : 177814 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge