| id: | 26783 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій цукристих східних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Тарта» ФОП Берещук В.М.) |
| Authors: | Тарасюк Ю. О. |
| Keywords: | кондитерські вироби, виробництво кондитерських виробів, екстракт стевії, патока, технологічний процес цукристих східних солодощів |
| Date of publication: | 2021-02-23 10:20:16 |
| Last changes: | 2021-02-23 10:20:16 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій цукристих східних солодощів зі зниженим вмістом цукру» викoнaнa за матеріалами кафе «Тарта» ФОП Берещук В.М. B poбoті oбґpyнтoвaнo дoцільніcть poзpoбки новітніх технологій виробництва халви з екстрактом стевії, наведено апаратно-технологічну схему виробництва, досліджено охорону праці та безпеку життєдіяльності підприємства. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26783 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 39 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26783.pdf Size : 184092 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |