The Repository of VTEI
id: 26785
Title: Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових
Authors: Вереківська М.В.
Keywords: Борошно, хлібоулочні вироби, технологія, розробка, зернові культури, композитні суші
Date of publication: 2021-02-23 10:21:20
Last changes: 2021-02-23 10:21:20
Year of publication: 2021
Summary: Метою роботи є розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивнихсумішей борошна різних зернових
Відповідно до поставленої мети вирішувались наступні завдання:
- визначити фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини;
- описати вимоги до сировини при виробництві продукту;
- проаналізувати технології та технологічні особливості виробництва;
- розробити технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей та прорахувати продуктовий розрахунок запропонованого хліба;
- описати технологічне обладнання виробництва хлібобулочних виробів;
- прорахувати інжиніринг технологічного забезпечення виробництва.
Об`єктом дослідження виступають хлібобулочні вироби з використанням композитних сумішей
Предметом дослідження - технологія виробництва хлібобулочних виробів з використанням сумішей з борошна різних зернових і рецептура.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26785
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 42 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26785.pdf Size : 206640 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge