id: | 26785 |
---|---|
Title: | Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових (за матеріалами ресторану «Еталон» ФОП Поліщук М.І.) |
Authors: | Вереківська М.В. |
Keywords: | борошно, хлібобулочні вироби, технологія, розробка, зернові культури, композитні суші |
Date of publication: | 2021-02-23 10:21:20 |
Last changes: | 2021-02-23 10:21:20 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Метою роботи є розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових. Об'єктом дослідження виступають хлібобулочні вироби з використанням композитних сумішей. Предметом дослідження - технологія виробництва хлібобулочних виробів з використанням сумішей з борошна різних зернових і рецептура. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26785 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26785.pdf Size : 206640 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|