| id: | 26785 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових (за матеріалами ресторану «Еталон» ФОП Поліщук М.І.) |
| Authors: | Вереківська М. В. |
| Keywords: | борошно, хлібобулочні вироби, технологія, розробка, зернові культури, композитні суші |
| Date of publication: | 2021-02-23 10:21:20 |
| Last changes: | 2021-02-23 10:21:20 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Метою роботи є розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових. Об'єктом дослідження виступають хлібобулочні вироби з використанням композитних сумішей. Предметом дослідження - технологія виробництва хлібобулочних виробів з використанням сумішей з борошна різних зернових і рецептура. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26785 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26785.pdf Size : 206640 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |