The Repository of VTEI
id: 26786
Title: «Розробка технології борошняних кондитерських виробів з лецитином
Authors: Шатківська Т.О.
Keywords: Технологія, лецитин, кондитерські вироби, якість, обладнання, інжиніринг, рецептура
Date of publication: 2021-02-23 10:21:44
Last changes: 2021-02-23 10:21:44
Year of publication: 2021
Summary: Досліджено фізико-хімічні та технологічні властивості та вимоги
нормативної документації до сировини для виготовлення виробів з лецитином,
традиційні технологїї пісочного печива, Розроблено рецептуру на кулінарний
виріб «Печиво пісочне з лецитином», апробацію якого проводили на базі
їдальні хмельницького приватного ліцею «МОЇ ОБРІЇ», м. Хмельницький.
Підібрано необхідне обладнання, висвітлено санітарно-гігієнічні вимоги до
технологічного процесу та особливості заходів з охорони навколишнього
природного середовища.
В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо розробки
технологій борошняних кондитерських виробів з лецитином.
Робота викладена на 41 сторінці друкованого тексту, містить 5 таблиць,
2 рисунки, 40 літературних джерел
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26786
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 42 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26786.pdf Size : 212670 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge