The Repository of VTEI
id: 26787
Title: Сучасна технологія УВТ-обробленого молока тривалого зберігання
Authors: Цвик В.В.
Keywords: УВТ-обробка, молоко тривалого зберігання, ультрапастеризоване молоко, технологічна лінія ВТІС
Date of publication: 2021-02-23 10:22:06
Last changes: 2021-02-23 10:22:06
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційну роботу викладено на 47 сторінках друкованого тексту
та містить 5 таблиць, 2 рисунки, 17 сторінок додатків, 40 інформаційних
джерел.
Досліджено хімічний склад та властивості сировини для виготовлення
молока тривалого зберігання; обґрунтовано вибір параметрів технологічного
процесу виготовлення молока тривалого зберігання; удосконалено традиційні
технології обробки молока шляхом застосування УВТ-обробки; визначено
харчову цінність, у тому числі біологічні і функціонально-фізіологічні
властивості отриманої продукції; розроблено технологічну схему
виготовлення молока тривалого зберігання із застосуванням УВТ-обробки
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26787
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця: Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 54 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26787.pdf Size : 200340 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge