id: | 26787 |
---|---|
Title: | Сучасна технологія УВТ-обробленого молока тривалого зберігання |
Authors: | Цвик В.В. |
Keywords: | УВТ-обробка, молоко тривалого зберігання, ультрапастеризоване молоко, технологічна лінія ВТІС |
Date of publication: | 2021-02-23 10:22:06 |
Last changes: | 2021-02-23 10:22:06 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційну роботу викладено на 47 сторінках друкованого тексту та містить 5 таблиць, 2 рисунки, 17 сторінок додатків, 40 інформаційних джерел. Досліджено хімічний склад та властивості сировини для виготовлення молока тривалого зберігання; обґрунтовано вибір параметрів технологічного процесу виготовлення молока тривалого зберігання; удосконалено традиційні технології обробки молока шляхом застосування УВТ-обробки; визначено харчову цінність, у тому числі біологічні і функціонально-фізіологічні властивості отриманої продукції; розроблено технологічну схему виготовлення молока тривалого зберігання із застосуванням УВТ-обробки |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26787 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця: Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 54 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26787.pdf Size : 200340 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|